loader image

Terasz AKCIÓ

Alumínium terasz oldalfalak

Legyen a terasz négy évszakos!

Szeretnél a teraszon ücsörögni egész évben? Esetleg a kedvenc egzotikus növényeidnek biztosítanád a kellemesebb klímát? Akkor válaszd a beépítést, és használd ki a teraszodat maximálisan!

Az oldalfal gondoskodik róla, hogy a kellemes hőmérséklet télen-nyáron fenntartható legyen. Neked már csak kiélvezned kell majd ezt az új teret, amely lehetőségek sorával kecsegtet.

Az általunk kivitelezett teraszok toló-nyíló, 8 mm-es üvegfallal is szerelhetőek, így a nappali könnyedén kibővíthető egy kis extra területtel, amely jó szolgálatot tesz majd a családi vagy baráti összejövetelek során is.

Sőt, a télikertet akár az udvar egy tetszőleges pontján is meg tudjuk valósítani, így egy különálló, négy oldalról zárt építményt létrehozva. Kérd INGYENES egyedi árajánlatunkat!

A terasz oldalfalakról

Beépített teraszaink kiemelkedő minőségű anyagokból, a megfelelő felületkezeléssel ellátott alumíniumból és ESG edzett biztonsági üveggel készülnek.

Ez a masszív alumíniumkeret ellenáll az időjárási viszontagságoknak, nem kopik és szinte teljesen gondozásmentes. Mindez pedig nem csak a kényelmedről és a biztonságodról gondoskodik, de a hosszútávú, problémamentes használatról is.

A tolóajtó bármelyik oldalra felszerelhető, így a te igényeiddel és életviteleddel összhangban alakítható ki a télikert. Igény esetén akár zárral is el tudjuk látni a tolóajtót, ezáltal gondoskodva a még magasabb szintű biztonságról, valamint az ott tárolt érékekről.

Minden általunk korábban kivitelezett terasz beépíthető oldal- és előfallal, így akkor sem kell aggódnod, ha most még csak az oldalfal nélküli változatot rendeled meg. A beépítést bármikor el tudjuk számodra végezni.

Miért válaszd az Álomterasz szolgáltatását?

Az Álomterasz kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a teraszépítésben. Professzionális megoldásainkkal neked nem kell aggódnod a végeredmény miatt: nálunk színvonalas kivitelezésre számíthatsz, kiváló minőségű anyagokkal és gondosan végzett munkafolyamatokkal.

Legyen szó akár egy nyitott terasz kialakításáról, akár egy télikertről vagy utólagos oldalfal beépítésről, velünk az elképzeléseid szerint valósulhat meg a terasz-projekt. Legyél te is elégedett ügyfeleink között, és élvezd ki a teraszodat mind a négy évszakban!

Referenciaképek

Növeld az üzleted kapacitását egy beépített terasszal

Vendéglátó egységet üzemeltetsz? Szeretnél a kávézódban vagy az éttermedben több vendéget fogadni? Céges ügyfeleink számára is professzionális megoldást kínálunk a „téliesítésre”!

Beépített teraszainkkal könnyedén növelhető a kapacitás, ráadásul így egy olyan hangulatos tér alakítható ki – növényekkel és hangulatvilágítással-, amely még vonzóbbá teszi a vállalkozásunkat.

3 ok, hogy miért érdemes beépítened a teraszodat

1. A terasz oldalfal új perspektívákat nyit

Egzotikus növények vagy saját fűszerkert? Az oldalfal létesítésével a növények iránti szenvedélyednek is hódolhatsz, hiszen itt az olyan különlegesebb fajták is jól érzik majd magukat télen, amelyek a kertben küszködnének a túlélésért.

Azonban nem csak a növények szerelmesei találják meg a számításaikat egy beépített terasszal. Ez ugyanis új színt vihet a családi életbe is: képzeld csak el, milyen meghitt lesz itt a közös ebéd vagy egy társasjáték parti.

2. Akár ősszel vagy kora tavasszal is élvezheted a teraszt

Te is szomorúan konstatálod, amikor vége a nyárnak? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy meghosszabbíthatod a nyári hangulatot, és kiélvezheted a kellemes klímát a hűvösebb hónapokban is?

A terasz beépítésével neked sem kell többet aggódnod a zord időjárás miatt, hiszen akkor és úgy élvezheted a terasz nyújtotta békét, amikor és ahogyan szeretnéd. Csak fogd meg a kedvenc könyvedet (és kávédat) és indulhat is a minőségi időtöltés!

Az oldalfal kellemes hőérzetet biztosít számodra, és segít benntartani télen a meleget, nyáron pedig a kellemes hűvöset.

Sőt, a megfelelő előkészületekkel még a legnagyobb hidegben is ki tudod használni ezt a teret. Egy kis fűtés és egy modern tűzteres asztal igazán kellemes hellyé tudja varázsolni a télikertet.

3. Az ingatlan értéke növekszik

Nem csak a komfortérzeted, de az ingatlanod értéke is növekszik egy beépített terasszal! Ráadásul ha valaki két ház között vacillál, akkor akár sorsdöntő kérdés is lehet egy ilyen szuper tér megléte.

Így pedig nézhetjük a télikertet egyfajta befektetésként is, amely a jövőre nézve akár gyümölcsöző is lehet számunkra. Kiváltképp akkor, ha befektetés gyanánt vásároltunk nyaralót vagy házat.