loader image

Terasz AKCIÓ

Ezért kell neked is azonnal belevágnod a télikert projektbe: 5 szuper dolog, amit csak a téli kert biztosít

A télikert valódi kincs az év minden időszakában. Védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben és ideális körülményeket teremt a családi vagy egyéni kikapcsolódáshoz és hobbikhoz.

Legyen szó növénytermesztésről, pihenésről, egy közös ebédről vagy egy izgalmas grill partiról, a télikert garantáltan új távlatokat nyit mindenki életében.

Nézzük is meg, hogy miért érdemes belevágnod a télikert projektbe, és mik azok a s dolgok, amiket ez a különleges élettér biztosít számodra!

A képen egy télikert látható amit az Álomterasz csapata épített.

Az otthonod bővítése költséges hozzáépítés nélkül

A télikert a megfelelő szigetelés és fűtés biztosításával gyakorlatilag teljes értékű helyiséggé avanzsálhat! Sőt, igény esetén teljesen egybenyitható a nappalival, így akár költséges házbővítés nélkül is tágítható vele a tér.

Ez a helyiség aztán több funkciót is elláthat: lehet étkező, dolgozósarok, „kültéri” konyha, játszószoba, trópusi oázis, de akár még mini bár is!

Egy télikert ráadásul nem csak a mindennapi életedet teszi szebbé, de hosszú távú befektetésként is kiváló. Egy jól megtervezett, igényes télikert ugyanis jelentősen növeli az ingatlanod értékét.

Kép egy kinyitott télikert bellülről nézve.

A természet közelsége az időjárás viszontagságai nélkül

A téli kertek egyik legnagyobb előnye, hogy egész évben élvezheted velük a természet közelségét, függetlenül az időjárástól.

Télen – érhető módon – hajlamosak vagyunk bezárkózni a meleg otthonainkba, és ez gyakran azt is maga után vonja, hogy elszakadunk a természettől. Egy télikert azonban átmenetet biztosít a természet és a ház kényelme között, ezáltal harmonikus teret nyújtva a kikapcsolódáshoz.

Fölözd le csak a legjobb dolgokat, és élvezd az évszakok szépségét anélkül, hogy eláznál, leégnél vagy a süvítő szél miatt kéne aggódnod!

Kép egy télikertről ami fehér színű profilokból készült

Új távlatok a főzésben: saját fűszerkert

Hobbi szakács vagy? Szeretnéd még jobban elkápráztatni a családodat vagy a barátaidat? Akkor mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akár TÉLEN IS friss, bio fűszerekkel bolondíthatod meg az étel költeményeidet?

Ha ugyanis a terasz beépítés vagy a télikert kialakítás mellett döntesz, akkor lehetőséged nyílik arra is, hogy a kedvenc fűszereidet nevelgesd a beépített teraszodon. Így akár mindig friss bazsalikom, kapor, menta és rozmaring áll majd a rendelkezésedre.

A saját termesztésű fűszernövények ráadásul amellett, hogy egészségesebbek, még fenntarthatóbbak is, hiszen nem kell műanyag csomagolásban árusított fűszereket vásárolnod.

A trópusokon egész évben? Miért ne!

Ugye jó lenne egész évben a trópusokon tölteni az időt? Nos, a télikert többek között ezt is biztosíthatja számodra, hiszen ideális körülményeket teremt a trópusi vagy mediterrán növények számára.

Egy jól kialakított télikertben nevelhetsz pálmákat, citrusfákat, vagy akár egzotikus virágokat is, így extra színt és életet csempészve az otthonodba.

Ezzel pedig bármely évszakban megidézheted a nyár hangulatát, és anélkül élvezheted a trópusok varázsát, hogy elutaznál!

Egy különleges hely a minőségi én-időhöz vagy a családi pillanatokhoz

A képen egy télikert másnéven üvegterasznak is szokták hívni.

A télikert amellett, hogy impozáns részét képezi az otthonodnak, extra teret is biztosít, amelyet különféle célokra használhatsz.

Szükséged van egy nyugodt helyre, ahol elvonulhatsz olvasni vagy dolgozni? A télikert tökéletes választás lesz, hiszen a napfényes, csendes környezet ideális arra, hogy kikapcsolódj, vagy éppen kreatív tevékenységeket végezz. Ne habozz és keresd fel az Álomterasz csapatát! Télikertek építése és terasz beépítés.

Sőt, ha otthonról dolgozol, még irodát is kialakíthatsz benne! A természet közelsége és a rengeteg fény növelheti a hatékonyságodat és csökkentheti a stresszt.

Télikert referenciáink

Jung Nikolett

Modulház és terasz rendszerek
értékesítése

Bemutatóudvarok

Komáromi bemutatóudvar

Kecskeméti bemutatóudvar

Kolozsvári bemutatóudvar